Ordu'da MHP'li İlçe Başkanı Emilli zehir zemberek sözlerle istifasını duyurdu: Bizi eziyorlar

Ordu'da MHP'li İlçe Başkanı Emilli zehir zemberek sözlerle istifasını duyurdu: Bizi eziyorlar

Ordu'da 8 yıldır MHP Kabataş ilçe başkanlığı görevini yürüten Tuncer Emilli, sosyal medya hesabından zehir zemberek sözlerle istifa ettiğini duyurdu.

ORDU’da MHP Kabataş İlçe Başkanı Tuncer Emilli, 2015 yılında başladığı görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Emilli, dikkat çekici ifadeler kullandı. Cumhur İttifakı'nı sonuna kadar savunduğunu belirten Emilli istifa gerekçesinde, ittifak ortakları AKP'nin kendilerini "ezdiğini" belirtti.

Kendilerine hiç kimsenin sahip çıkmadığını belirten Emilli açıklamasında, "Kraldan fazla kralcı olmaya gerek yok" dedi. Açıklamasında zehir zemberek sözlere de yer veren Emilli şunları kaydetti:

"02/02/2015 başlamış olduğum MHP Kabataş İlçe Başkanlığı görevimden 18/01/2023 tarihi itibari ile istifa ediyorum gerekcem Cumhur ittifakına sonuna kadar savunuyor olmam ve karşı tarafın AK parti tarafından Cumhur ittifakına itaat olmaması ve bizi ezmesinden kaynaklı ve bize hiç kimsenin sahip çıkmamasından kaynaklı sebeplerden dolayı istifa ediyorum ülkücüler hiç kimsenin hamalı olmamalı kraldan fazla kiralci olmaya gerek yok ben Tuncer millii sonuna kadar genel başkanımın arkasındayım kabatastada hiç kimseyi de desteklemiyorum biz bunları hak edecek ne yaptık 2016 yılında bbaşka parti'ye giden arkadaşlarımız ayrıldığında biz burada milliyetçi hareket partisi'nin bayrağı tabelası yere düşmesin diye 3 tane çocuk ve benim katkılarımla parti kurmaya çalıştık. Burada insanlar bize vebali hasta gibi baktılar ama biz yine ülkücülüğümüzden ve milliyetçi hareket partiliğimizden ödün vermedik. Partimiz yerlerde sürünmesin diye o çocuklarla birlikte bir parti teşkilatı oluşturduk ama gelinen nokta maalesef birileri çıkıyor; 'bize senin artık konuşma hakkın yok' diyor. Bu böyle olmamalıydı bir kalemde silindik. Ben bir şey kaybetmedim sizler çok şey kaybettiniz."

İşte o paylaşım:

ordu-mhp-tuncer-emilli-ilce-bsk-istifa-resim-03.jpg

tuncer-emilli-kabatas-mhp-istifa-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler