Orman Bakanı Veysel Eroğlu Çankırıda

Orman Bakanı Veysel Eroğlu Çankırı'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugün saat 11.00'de Çerkeş'te...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bazı temel atma ve açılışları gerçekleştirmek amacıyla bugün Çerkeş'e geldi.
 
Edinilen bilgilere göre Bakan Eroğlu; 4'ü temel atma ve 7'si açılış olmak üzere 11 tesis için yapılacak törenlere katılmak için bugün saat 11.00'de Çerkeş'te oldu.
 
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Bakan Eroğlu'nun ziyaret edeceği Çerkeş'te 60 milyon liraya mal olacak 25 adet projeyi açıklayacak.
 
Aralarında Yapraklı Karacaözü göleti ve sulaması ile Merkez Alanpınar göleti sulamasının olduğu 7 adet tesisi hizmete açacak olan Bakan Eroğlu, sulama ve taşkın koruma tesislerinden oluşan Çerkeş Akhasan sulaması ile birlikte 4 adet projenin de temelini atacak.
 
Hizmete açılacak ve temeli atılacak 11 adet tesis toplam 33 milyon liraya maledilecek ve bu tesislerle 32 bin 250 dekar tarım arazisine su temin edilecek, ayrıca 3 bin 680 dekar tarım arazisi, 1 il ve 6 yerleşim yeri taşkın zararından korunması hedefleniyor.
 
VE BAKAN EROĞLU ÇERKEŞ'TE
Bakan Veysel Eroğlu beraberindekilerle birlikte Çerkeş'e geldi. Bakan Eroğlu'nu başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanı Şükrü Tarhan karşıladı.
 
Tören alanında bulunanlar tarafından AYTAÇ'dan iş akitleri feshedilen 360 işçi adına '360 işçi AYTAÇ'dan çıkarıldı' pankartı dikkati çekerken, Milletvekili İdris Şahin yaptığı konuşmada "AYTAÇ'la ilgili sıkıntılı durumun ortadan kaldırılması yönünde sayın Başbakanımız Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'yı görevlendirdi" dedi.
 
brxnagnceaau6ib.jpg
 
brxu6t9cuaapwwr.jpg
 
Bakan Eroğlu ve törende hazır bulunanlar doğaya keklik bıraktı.
 
brxsoymcaaacdkq.jpg
 
Çankırı milletvekili İdris Şahin törende konuşuyor.
 
brx3gnecyaavbuf.jpg
 
Yıllık iznini kullanmasına karşın iznini bölerek Bakan Eroğlu'nun Çerkeş ziyaretine gelerek kendisini karşılayan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan konuşmasını yaparken.
 
brx5jhqcaaaexgo.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler