Ormanlık alanda ceset bulundu

Ormanlık alanda ceset bulundu

Pazar sabahı Arnavutköy İlçesi Boğazköy Mahallesinde bulunan ve Memba olarak bilinen ormanlık bölgede bir erkek cesedi bulundu.

Pazar sabahı Arnavutköy İlçesi Boğazköy Mahallesinde bulunan ve Memba olarak bilinen ormanlık bölgede bir erkek cesedi bulundu. Öldürüldükten sonra ormanlık alana bırakılan cesedin yapılan kimlik tespiti sonrası Ümit Öztürk'e (24) ait olduğu ortaya çıktı.

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, Boğazköy Mezarlığı’nın arkasında yer alan ormanlık alanda, toprak yol üzerinde yüzüstü yatırılmış vaziyette olan bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Yapılan ilk incelemede ceset üzerinden kimlik çıkmazken, vücudunun çeşitli yerlerinden üç kurşunla vurulan şahsın cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Arnavutköy polisinin ayrıntılı incelemesinin ardından ceset Adli Tıp Morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Ormanlık alanda cesedi bulunan şahsın 1990 doğumlu, Çankırı nüfusuna kayıtlı Ümit Öztürk olduğu bildirildi. (Kaynak: arnavutkoyden.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler