Orta Şekerli Cafe/Restorant'dan Sağlık-Sen üyelerine indirim

Orta Şekerli Cafe/Restorant'dan Sağlık-Sen üyelerine indirim

Çankırı'da hizmete girdiği 8 yıl öncesinden günümüze kadar geçen süre zarfında gerek özel ürünleri gerekse müşteriye sunduğu hizmet kalitesi yönünden önemli bir fark yaratan 'Orta Şekerli' pastane-cafe/restaurant Sağlık-Sen ile önemli bir ilke imza attı.

Faaliyete geçtiği 2012 yılından bu yana kendi sektöründe Çankırı'nın gözde mekanlarından' olan Orta Şekerli (pastane/cafe/restorant) bin 200 üyeli Sağlık-Sen il temsilciliği ile yaptığı anlaşma gereği sağlık çalışanlarına hizmet fiyatlarında yüzde 15 indirim sağladı.

Konuyla ilgili olarak Sözcü18'e konuşan Orta Şekerli sahibi, genç ve başarılı iş insanı Yasin Aslan; "İşletme olarak Çankırı insanının beklentilerine cevap verebilme adına gerektiğinde elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğimizin göstergesi olarak Sağlık-Sen üyesi yaklaşık bin 200 sağlık çalışanımıza firmamızdan alacakları hizmet ücretimizden yüzde 15 fedakarlık yaptık ve bunu ilgili sendika olarak yazılı anlaşma ile resmileştirdik" dedi. Aslan, Çankırı'da faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşları ile de benzer anlaşmalara girebileceklerini ifade etti.

Bilindiği gibi Orta Şekerli işletmelerinde yaklaşık 50 kişi çalışırken, firma Çankırı'da bir imalathane ve 2 şube ile hizmet vermeye devam ediyor.

cankiri-orta-sekerli-resim-01222.jpg

whatsapp-image-2020-07-28-at-17-13-59.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler