Ortalı muhtarlardan Çivitcioğlu'na tepki: Siz geleli bir bardak su alamadık!

Ortalı muhtarlardan Çivitcioğlu'na tepki: Siz geleli bir bardak su alamadık!

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun ilçelerde muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantılar devam ederken, Orta ilçesinde yapılan toplantıda muhtarlardan beklemediği tepkiler aldı. Bazı muhtarlar toplantıyı yarıda bırakarak terketti.

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun ilçelerde muhtarlarla yaptığı toplantı zincirinin Orta halkasında beklenmedik olaylar yaşandı.

Beraberinde AKP Çankırı İl Başkanı Abdülkadir Çelik ve İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık'la beraber Orta ilçesine gelen milletvekili Çivitcioğlu, İlçe Başkanı Halil Akpunar ile birlikte yaklaşık 25 köy muhtarının katıldığı toplantı, Belediye meclis toplantı salonunda dün gerçekleşti.

VERİLEN TALEPLERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU YERİNE GETİRİLMEDİ!
Milletvekili Çivitcioğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya katılan 25 muhtarın tamamına tek tek sorulan soru; "Talepleriniz hangi düzeyde yerine getirildi?" olurken, katılımcı muhtarlardan sadece birkaçı ihtiyaçlarının karşılandığını belirtirken büyük bir çoğunluğu "O gün verdiğimiz talep listesi bugün de aynen kendisini muhafaza ediyor! Hiçbir talebimiz yerine gelmedi!" şeklinde cümleler kurdular. 

Toplantıda kendisine söz verilen Özlü köyü muhtarı Kemal Küpeli "Sayın vekilim biz size oy verdik. Orta bölge birincisi oldu. Muhtarlığa toplar gibi oy topladık AK Parti'ye. Milletin elini koynunda koydunuz. Bizleri hayal kırıklığına uğrattınız!" deyince ortalık buz kesti! Muhtar Küpeli'nin bu sözlerine milletvekili Çivitcioğlu sinirlendi ve; "Sen yanlış konuşuyorsun! Seni birileri ayarlamış!" şeklinde cevapladı. 

salim-civitcioglu-muhtara-seslendi-benim-sana-ihtiyacim-yok-orta-cankiri-resim-112.jpg

ÖZLÜ MUHTARI KÜPELİ İLE TARTIŞMA DAHA DA ŞİDDETLENDİ!
Milletvekili Çivitcioğlu sözlerini "Ben senin taleplerini almıyorum! Benim sana ihtiyacım yok!" şeklinde kestirip
atınca, bu kez Özlü Muhtarı Küpeli diğer muhtarlara dönerek; "Arkadaşlar; Allah'ını seven hizmet alan ayağa kalksın!" şeklinde seslenince salondaki muhtarların tamamına yakınının 'Hizmet alamadık!" diyerek ayağa kalktığı görüldü. Küpeli sözlerini "Siz geleli bir bardak su veremediniz! Siz hizmet yapın alkışlayalım. Yaptığınızı gösterin biz de sizi alkışlayalım!" dediğinde Çivitcioğlu'nun "Biz hizmet yapıyoruz" şeklinde cevabı duyuldu.

AKBAŞOĞLU DA TEPKİLERDEN NASİBİNİ ALDI!
Toplantıda milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun yanı sıra toplantıya katılmayan M. Emin Akbaşoğlu'na da gıyabında eleştiriler yapıldı. Muhtarların bazılarının Akbaşoğlu ile ilgili olarak "Onun bütün işi gücü Kurşunlu ve Atkaracalar! Kırmızı plakayla Taşyakası'nda dolaşsın! Buralara gelip de bizlere 'Bir derdiniz mi var?' diye Allah'ın bir günü sormadı!" dediler. (Haber görseli: Özlü köyü muhtarı Kemal Küpeli)

ortali-muhtarlar-salim-resim-011.jpg
25 Muhtar ile başlayan toplantı, milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun gerilmesi sonucu bazı muhtarların salonu terketmesiyle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler