Otomobil kamyonetle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

Otomobil kamyonetle çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

İzmit- Kandıra yolunda bugün öğlen

saatlerinde otmobille karşı yönden gelen kamyonetin çarpışması sonucu 2’i kadın, 2’si çocuk 4 kişi öldü, 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 12.00 sıralarında İzmit- Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde meydana geldi. İzmit’ten Kandıra İlçesine giden 35 yaşındaki Nazan Acar yönetimindeki otomobil, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen Harun Şaşkın yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Nazan Acar, oğlu 10 yaşındaki Berat Ege Acar, annesi 55 yaşındaki Naciye Dalgıç ile 11 yaşındaki akrabaları Eren Akduman olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı otomobilde bulunan ve aracın sağ tarafında oturdukları anlaşılan İsmail Dalgıç ile Nalan Akduman ağır, kamyonet sürücüsü Harun Şaşkın ise hafif yaralandı. Yaralılar Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ANTALYA'DAN GEZMEYE GELMİŞLER
Hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazanın ardından İzmit- Kandıra yolu saat 12.00’den itibaren ulaşıma kapandı. Kazada ölen sürücü Nazan Acar ile oğlu Berat’ın Antalya’da oturdukları ve yakınlarını ziyaret için birkaç gün önce İzmit’e geldikleri, bugün de Kandıra’ya gezmeye gitmek için yola çıktıkları anlaşıldı. (kaynak: hurriyet.com.tr) 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler