Oy ve Ötesi Derneği'nden Çankırı'da 'sandık müşahitliği' eğitimi

Oy ve Ötesi Derneği'nden Çankırı'da 'sandık müşahitliği' eğitimi

Ülke genelinde en az 100 bin gönüllüye ulaşmayı hedefleyen Oy ve Ötesi Derneği tarafından düzenlenecek 50 büyük eğitimin bir tanesi de 9 Mayıs Salı günü saat 19:00'da Çankırı'da gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE’de katılımcı demokrasi bilincinin yerleşmesi için faaliyet gösteren ve kurulduğu 2014 yılından bu yana yerel ve genel seçimlerle birlikte toplamda 8 seçimde görev yapan Oy ve Ötesi Derneği; Çankırı Temsilciliği olarak 9 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 19:00’da "Kahveci Hacıbaba"da "sandık müşahitliği" eğitimine gönüllü yurttaşları bekliyor...

Tüm yurt genelinde en az 100 bin gönüllüye ulaşmayı hedefleyen Oy ve Ötesi Derneği tarafından düzenlenecek 50 büyük eğitimin bir tanesi de Çankırı'da gerçekleştirilecek.

Kahveci Hacıbaba'da gerçekleştirilecek olan sandık müşahitliği eğitimi halka açık olacak ve her vatandaş kayıt yaptırmadan ve de 'ücret' ödemeden katılabilecek..

Eğitimin içeriğinde, seçim gününün akışı, gerekli olabilecek durumlarda ihtiyaç duyulacak yasal dayanakların yanı sıra, 8 seçimde biriken tecrübelerden derlenmiş ipuçlarına da yer verilecek.

Deneyimli ve gönüllü eğitmenler tarafından verilecek eğitim, sandık başında görev alacak kişilerin ötesinde konuya dair bilgi edinmek isteyen seçmenlere de hitap ediyor.

Oy ve Ötesi Derneği tamamen 'gönüllülük' esasına göre çalışan 'sivil toplum kuruluşu'dur...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler