Oya Yakın, İYİ Parti Çankırı milletvekili aday adayı

Oya Yakın, İYİ Parti Çankırı milletvekili aday adayı

Sokaktaki Çankırılı'nın yakından tanıdığı ve 12 yıl mesai verdiği Şekerbank Şube Müdürlüğü'nden emekli olan Oya Yakın, İYİ Parti Çankırı Milletvekili aday adaylığı müracaatını bugün gerçekleştirdi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçimi ile 28'inci dönem TBMM Milletvekili Genel Seçimi için siyasi partilerde aday adaylığı müracaatları devam ediyor.

Şekerbank Çankırı Şubesi'nde 12 yıl 'şube müdürlüğü' yaptıktan sonra emekli olan Oya Yakın, bugün Ankara'da İYİ Parti Genel Merkezi'nde Çankırı milletvekili aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Kendisine telefonla ulaştığımız Oya Yakın; "Çalışma hayatım süresince doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet ettiğimi düşünüyorum. Bu düşünceden yola çıkarak, dostlarımın da teşvikleriyle sahip olduğum bilgi ve deneyimlerimi Çankırı adına siyasette değerlendirmeyi uygun gördüm. Bunun yanında siyasi arenada yer alan kadınların azlığını da düşündüğümde 'neden olmasın?' dedim ve kendisine büyük hayranlık duyduğum Meral Akşener'in Genel Başkanlığı'nı yaptığı İYİ Parti'den aday adaylığı müraacaatımı gerçekleştirdim." dedi.

Öte yandan Oya Yakın'ın 21 Mart Pazartesi günü saat 17:30'da İYİ Parti Çankırı İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

cankiri-oya-yakin-iyi-parti-aday-adayi-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler