Öz kızına tecavüz etti

Öz kızına tecavüz etti

Edirne'de öz kızına tecavüz eden sanık, 27 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, öz kızına tecavüz eden ve tecavüzler sonucu doğan 2 çocuktan kız olanına da tacizde bulunmaktan yargılanan sanık, 27 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Kastamonu E Tipi Cezaevinden getirilen tutuklu sanık Recep B. ile avukatı katıldı. Mahkemede sanığın yüzüne iddia makamının mütalaası okundu. Sanıktan mütalaaya karşı esas hakkında diyecekleri soruldu.

PİŞMANIM, YÜCE MAHKEMENİZE SIĞINIYORUM
Recep B, ''Çok pişmanım, yüce mahkemenize sığınıyorum. Başka bir diyeceğim yoktur'' dedi.

27 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
Sanığın avukatı ise önceki savunmalarının aynen geçerli olduğunu belirterek, müvekkilinin tahliyesini istedi.Daha sonra mahkeme heyeti sanığın atılı suçunun sabit olduğundan, suçun işleniş biçimi ve kastın yoğunluğunu dikkate alarak, kararını açıkladı. Heyet, sanığa, ''mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde zincirleme cinsel saldırı'' suçundan 16 yıl ağır hapis cezası verdi. Bu suçu öz kızına karşı ve birden fazla işlemesi nedeniyle hapis cezası 27 yıl 3 aya çıkarıldı.Sanığın ayrıca, hakkında hapis cezası tamamlanana kadar kendi alt soyu üzerinde velayet, vesayet ve kayyımlık yetkileri açısından hak yoksunluğuna ve kamu hizmetlerinden yasaklanmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler