Özel Çankırı Bahçeşehir Koleji'nde 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Özel Çankırı Bahçeşehir Koleji'nde 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Bahçeşehir Koleji Çankırı Kampüsü'nde program düzenlendi.

19 MAYIS Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Bahçeşehir Koleji Çankırı Kampüsü'nde program düzenlendi. Bahçeşehir Çankırı Kampüsü konferans salonunda gerçekleşen programa okul kurucuları, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı. Kutlama programı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda Bahçeşehir Koleji tarih öğretmeni Öznur Günhan yaptığı konuşmada "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktığı bağımsızlık ateşinin 104. yılını kutlamak için bir araya geldik. Siz gençlerin görevi bilimin ışığından ayrılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmak. Ancak böyle verilen emeklerin karşılığını ödeyebiliriz." dedi.

Günhan'nın konuşmasının ardından öğrenciler tarafından sahne gösterileri yapıldı. Şiir söyleşileri, danslar ve bayrak açma töreni ile devam eden programda, öğrenciler 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı.

Özel Çankırı Bahçeşehir Koleji idaresi, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler ile katılım sağlayan tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti.

bahcesehir-cankiri-resim-07.jpg

cankiri-bahcesehir-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler