Özhaseki: Buraya güzel bir meydan kazandıracağız! Birlikte yapacağız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, beraberinde AK Parti milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu ile birlikte Çankırı Belediyesi'ne yaptığı ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Çankırı Belediyesi'ne yaptığı ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özhaseki, basın mensuplarından gelen Kent Meydanı projesi ile ilgili soruya da "Aramızda hiçbir şekilde bir ihtilaf yok, kimse endişe duymasın. Buraya güzel bir meydan kazandıracağız. Birlikte yapacağız. Ufak tefek engeller kaldı, onları da hep birlikte aşacağız. Belediye Başkanımız bunu gerçekleştirecek Allah’ın izni ile. Yapılacak proje ile hepimiz iftihar edeceğiz.” dedi.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Çankırı’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i makamında ziyaret etti. Milletvekilleri Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitçioğlu ile AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik ve MHP İl Başkanı Ahmet Kurt’un da yer aldığı karşılama heyetinde birlik ve beraberlik tablosu çizildi. Bu görüntüye vurgu yapan Özhaseki, Çankırı’ya kazandırılacak Kent Meydanı Projesi’nin hep birlikte yapılarak vatandaşın memnuniyetinin kazanılacağının altını çizdi.

BAŞKAN ESEN: VATANDAŞIMIZ HİZMET BEKLİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Esen, "Biz şehir ve ülke sevdalısı insanlarız. Vatandaşımız hizmet bekliyor. Bu konuda bize sürekli destekçi oldunuz." diyerek teşekkür etti. Görüşme sonrasında şeref defterini imzalayan Özhaseki’ye kılıç dişli kaplan heykeli hediye edildi.

esen-ozhaseki-civitcioglu-ziyaret-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
45 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler