Pardon. Haklısın Dursun (!)

Pardon. Haklısın Dursun (!)

İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz da sosyal paylaşım sitesinin müdavimleri arasına girdi...

Dünya üzerinde yaşanan birçok olayın altında oldukları iddia edilen sosyal paylaşım sitelerinden Facebook, Çankırılı bazı siyaset ve stk yöneticilerinin de uğrak yeri olmayı artarak sürdürüyor.

Facebook'ta son günlerde kendisini sıkça gösteren Osman Canbaz son olarak "Duvar fotoğrafı" başlığıyla aşağıdaki kareyi yayımladı. Vali Şemsettin Uzun'la katıldığı ziyarette Osman Canbaz sandalyede oturuyor! Ama oturuş ofsayt (mış) Canbaz da bunun böyle olduğunu aylar ya da günler sonra kabul ediyor! Ne güzel değil mi! Büyük erdemlik!

osman-canbaz-pardon-resim-05.jpg

Ve İl Genel Meclis Başkanı Canbaz'ın erdemliği (!)

face-kupur-canbaz-resim-07.jpg

SÖZ'DE ERDEMLİK BİR YANA
ÖZ'DE ERDEMLİK NEREDE?

İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz Vali Şemsettin Uzun konuşurken, oturduğu sandalyedeki halini aylar sonrası "eleştirerek" pardon (!) diyebiliyorsa, İndağı'nda toza dumana karışan trilyonlar karşısındaki suskunluğunu da açıklamak zorundadır... Germece Köprüsünün yapıldıktan 20 gün sonra neden göçtüğünü de!

İl Genel Meclis Başkanı Canbaz, Facebook sayfalarında gösterdiği bu erdemli (!) davranışın ötesine de geçebilmeli, bu sayfalarda yapılan İl Genel Meclisi seçimleri ya da şahsı hakkında yazılanları da yanıtlamalıdır! Hem de vakit kaybetmeden!

Canbaz, aşağıda sunduğumuz ve Facebook sayfalarında kaleme aldığı cümlelerle kendisini savunamaz! Savunmamalıdır da...

8 Nisan tarihli mesaj: Saat: 14.52

osman-canbaz-face-resim-08.jpg

HALKIN OYLARIYLA SEÇİLEN İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ
KİŞİSEL KAPRİSLERİN YAPILACAĞI MAKAM DEĞİLDİR

İl Genel Meclis Başkanı Canbaz, yukarıdaki mesajda da görüleceği gibi "gazeteci kırıntısı" (!) şeklinde hakaretler de savurabiliyor! Herhalde bulunduğu makamın böylesi "yetkileri" (!) olsa gerek ki, bu sözleriyle ilgili de "pardon" deme gereği duymuyor...

Çankırı halkının oylarıyla seçilen İl Genel Meclis Üyeliği makamı, "onunla görüşmüyorum, buna demeç vermiyorum" türünden kişisel kaprislerle işgal edilemez.

Canbaz, bizimle neden görüşsün ki?

Sözcü18 ihale vermiyor! Ama İl Özel İdaresi İhale açıyor! Ve nasıl oluyor da Çankırı İl Özel İdaresine ait bir EKMEK FIRINI, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın ya da "CANBAZ" soyismi üzerinden İŞLETİLEBİLİYOR?

Siz Sözcü18'e konuşmayın Sayın Canbaz!

Siz Çankırı halkının karşısına çıkınız ve o insanlara konuşunuz:

- İL ÖZEL İDARESİNE AİT FIRIN ÜZERİNDEN YILLARDIR NASIL TİCARET YAPIYORSUNUZ?

Biz sizdeki "özenti"nin (!) nedenini en az sizin kadar biliyoruz ve diyoruz ki:

- Ağaca çıkan keçinin, dala bakan oğlağı olur...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler