Pazar günü NTV ekranında buluşalım

Pazar günü NTV ekranında buluşalım

Çankırı'nın yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Necmettin Türkoğlu, tuz merkezli projelerini NTV'deki programda Türkiye ile paylaşacak.

NTV'de son üç haftadır pazar günleri yayımlanan ve ilgiyle izlenen "Bir fikrin mi var?" programının 4'üncü bölümünde Çankırı - Saçak nüfusuna kayıtlı Necmettin Türkoğlu "tuzdan oda" projesiyle yarışacak.

1970 Ankara doğumlu, Zıraat Mühendisi olan Türkoğlu, Selçuk Üniversitesi'nden mezun. Türkoğlu, tuz'a dayalı projeleri ile programın elemelerine katılmış ve program jürisi tarafından yapılan değerlendirme ile 80 finalist arasına girmeyi başarmıştı.

Çeşitli illerde gerçekleşen seçmeler sonrasında ise seçilen 80 yarışmacı, 10 hafta boyunca yarı-finale kalmak üzere yarışacak. Teknik jüri üyelerinin katkıları ile yılın girişimcisini seçecek Büyük Jüri, 13 hafta boyunca onlarca farklı sektörden projeyi değerlendirecek ve 1.000.000 TL değerinde ödülleri kazanacak yarışmacıları belirleyecek.

turkoglu-resim-02.jpg

TÜRKOĞLU: TUZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUNLAŞTI
Sözcü18 haber merkezine konuşan Necmettin Türkoğlu "Tuz ile ilgili olarak yaptığım çalışmaların daha geniş kitlelere duyurulması için katıldığım yarışma ile bugüne kadar önemli mesafeler aldık. Programın yayımlanması ile birlikte tuz üzerine yapacağımız ve önümüzde duran projelerin hangi düzeylerde ilerleme kaydedeceğini merak ediyorum. Şu kadarını söyleyebilirim ki ana malzemesi tuz olan birçok yeni ürünü hayatımızın içinde göreceğiz. Bu çalışma ile birlikte tuz üzerinde 'doğru' olarak bilinen bazı kavramların da yanlışlığını sergileme şansımız olacak. Öncelikli olarak Pazar günü saat 22.00'de yayına girecek olan programın olabildiğince geniş kitleler tarafından izlenmesi ve bunun akabinde konuyla ilgili çok daha değişik fikirlerin ortaya çıkmasını hedeflemekteyim." dedi. Necmettin Türkoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

ÇANKIRILI HEMŞERİLERİMİN PROGRAMI İZLEMESİNİ İSTİYORUM
"Pazar günü Çankırı tuzundan harika tasarımlar göreceksiniz. Ayrıca Kurtuluş Savaşında Çankırı tuzunun öneminie burada anlatıp cumhuriyet tarihinde Çankırı'nın önemini ortay koyacağız sizlerin de programı seyretmesini ve 0 212 335 00 00 numaralı telefon ve izleyicigorusleri@ntv.com.tr adresine program hakkında yorum ve desteklerinizi bekliyoruz. Çankırı'nın hak ettiği yerin alması ekonomik kalkınmanın bölgesi hammaddesi olan kaya tuzu ile başlaması için bu programı seyretmenizi dostlarınıza seyrettirmenizi ve ntv'ye düşüncelerinizi bildirmenizi arz ederim."

Necmettin Türkoğlu ile özel ropörtaj önümüzdeki sıcak  saatlerde Sözcü18 sayfalarında yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler