Pelin Yılık, milletvekili seçildiği Çankırı'yı ilk bayramda es geçti!

Pelin Yılık, milletvekili seçildiği Çankırı'yı ilk bayramda es geçti!

Çok değil daha 5 gün önce sandıktan seçmenin oyuyla 'MHP Çankırı milletvekili' olarak çıkan Pelin yılık, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde ortalıkta görünmedi.

14 MAYIS Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimleri sonucunda seçmenlerin oylarıyla 'Çankırı milletvekili' seçilen MHP'li Pelin Yılık, bugün Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı" etkinliklerine katılmadı.

Bugün saat 10:00'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programına başta Vali Abdullah Ayaz olmak üzere; AK Parti milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi ile siyasi partilerin il başkanları, bazı il müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

PROGRAMDA ÇİÇEĞİ BURNUNDA MHP MİLLETVEKİLİ PELİN YILIK YOKTU!

pelin-yilik-resim-00.jpg

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda gözler protokol sıralarında MHP'den seçilen 'çiçeği burnunda' milletvekili Pelin Yılık'ı aradı. Ancak milletvekili Pelin Yılık programa katılmadı.

Salonda bulunan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir Çankırılı "Hanımefendi geride bıraktığımız Pazar günü verdiğimiz oylarla seçildi! Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı... Böylesi bir günde kendisi burada yok! Biz bu sahnelere yıllardır alışkınız! Ancak seçildikten sonra ilk milli bayram etkinliğinde aramızda olmayan Pelin Yılık hanımefendinin önümüzdeki süreçte Çankırı'ya ve bizlere nasıl bakacağının da önemli bir göstergesidir bugün burada yaşadıklarımız" dedi.

PROGRAMDA CHP VE İYİ PARTİ İL BAŞKANLARI DA YOKTU

Öte yandan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programına CHP İl Başkanı Galip Ağaoğlu ile İYİ Parti İl Başkanı Aydın Akbaş'ın da katılmadıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler