Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde iki asker şehit oldu

Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde iki asker şehit oldu

Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu hastaneye kaldırılan iki asker şehit oldu.

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız ile Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner şehit oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı dileriz."

Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız’ın acı haberi memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan eşi Kübra Nur Yıldız’a, askeri yetkililer tarafından verildi.

Yetkililer daha sonra da babası Duran Yıldız’ın evine giderek acı haberi verdi. 3 kız kardeşi olan şehit Yıldız’ın annesi Meryem Akyol’un da Ankara’da yaşadığı öğrenildi. Şehit Yıldız’ın cenazesinin yarın Ereğli’de defnedilmesi bekleniyor.

HATAY'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner'in şehit olduğu haberi, Hatay'ın Altınözü ilçesi Kıyıgören Mahallesi’nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Komşuları taziye için şehit evine gelmeye başladı.

Şehit Fırat Güner’in cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Altınözü ilçesi Kıyıgören Mahallesi’nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler