Polise bıçaklı saldırı

Polise bıçaklı saldırı

Maltepe'de göz altına alınmak istenen zanlı Sedat K. tarafından ağır yaralanan polis memuru Mehmet Emin Aydın kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Diğer yaralı polis memuru Koray Albayrak'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Maltepe’de aile içi şiddet ihbarına giden iki polis memuru bıçaklandı. Ağır yaralanan polislerden Mehmet Emin Aydın kaldırıldığı Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit oldu. Polisler saldırganı bacaklarından vurarak etkisiz hale getirdi.

Gülsuyu Mahallesi, Hasan Bey Caddesi, 47 numarada bir kişinin eşini dövdüğü ihbarı üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güvenlik Büro Amirliği’nde görevli polis memurları Koray Albayrak ve Mehmet Emin Aydın saat 13.30 sıralarında olay yerine gitti. Kavga eden çiftin yanı sıra akrabaları da olay yerindeydi. Kavga eden çiftin akrabalarından Sedat Kurt, kavgaya müdahale etmek isteyen polis memurlarına bıçakla saldırdı. Sedat Kurt’un rastgele salladığı bıçak darbeleri polisleri yaraladı. İki polisin yaralanmasından çok kısa sonra destek ekipler olay yerine ulaştı.

BACAKLARINDAN VURDULAR
Destek ekipler elinde bıçakla saldırmaya devam eden Sedat Kurt’u bacaklarından vurarak etkisiz hale getirdi. Daha sonra yaralı polislerden Koray Albayrak Dr.Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Mehmet Emin Aydın ise Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Vücudunun bir çok yerinde bıçak yaraları bulunan Mehmet Emin Aydın tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler