Polislikten atılma Gunizin telefon kaydı

Polislikten atılma Guniz'in telefon kaydı

Sen benim kim olduğumu biliyor musun?

Mahmut Tuncer'in kızını CD görüntüsüyle tehdit eden erkek arkadaşını, çetecilikten yargılanan eski polis memuru Güniz Akkuş'un aradığı ortaya çıktı. Akkuş'un, küfür ettiği gence telefonda, "Google'den oku beni, ben Güniz Akkuş" demesi dinlemeye takıldı.

MAHMUT TUNCER'İN KIZINA ESKİ SEVGİLİSİNDEN TEHDİT

Türkücü Mahmut Tuncer'in söz yazarı ve besteci kızı Ayşe Gizem Tuncer, Facebook'tan tanıştığı Bursalı Tolga Ş.'den ayrılmak istedi. Bu teklife karşı çıkan Tolga Ş., elinde gizli çekilmiş görüntüyü Mahmut Tuncer'e ve gazetelere servis etmekle tehdit etti.

"GOOGLE'DA OKU BENİ"

Ayşe Gizem Tuncer, bunun üzerine devreye eski polis memuru Güniz Akkuş'u soktu. Akkuş'un Tolga Ş.'ye küfürle tehdit ederek, "Google'den oku beni, ben Güniz Akkuş" demesi dinlemeye takıldı. Akkuş, emniyetteki sorgusunda iddiaları kabul etmedi. Olay, geçtiğimiz günlerde çökertilen Ömer Sundura çetesine yönelik telefon dinlemelerinden anlaşıldı.

"ASLINDA ELİMDE GÖRÜNTÜ YOKTU"

Emniyete çağrılan Ayşe Gizem Tuncer'in şüpheli olarak ifadesi alındı. Tuncer, Güniz Akkuş'u arayarak yardım istediğini ve Tolga Ş.'nin bir daha kendisini rahatsız etmediğini anlattı. Tolga Ş. ise ifadesinde, "Gizem'in beni rahatsız etmemesi için elimde görüntü olduğunu söyledim. Aslında elimde görüntü yoktu. Adını hatırlamadığım bir kadın, 'Ben Reina'yı taradım, sahibini öldürdüm. Google yaz benim adımı çıkar kim olduğumu öğrenirsin' dedi. Ben de dalga geçtim" dedi.

İŞTE O KONUŞMA..

Ayşe Gizem Tuncer, Güniz Akkuş'la yaptığı dinlemeye takılan görüşmede, "Ben ondan Alişan yüzünden ayrıldım. O, Alişan'dan hoşlandığımı biliyor. Onunla olmak istemiyorum artık, o da hazmedemiyor" diyerek tehdidin ayrıntılarını anlattı.

Tolga Ş. ile Güniz Akkuş arasında ise şu konuşma geçti:

G.A.- Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Google'dan oku beni, ben Güniz Akkuş. Bir daha tehdit ettiğini duyarsam senin a....k.... Anında seni aldırırım. Polise de aldırırım, hâkime de aldırırım, ne olacağı belli değil anlıyor musun?

T.Ş - Gel aldır bakalım alabiliyorsan.

G.A - 'CD göndereceğim' diye kimse arkadaşımı tehdit edemez. CD falan varsa o zaman sana ne yapacağımı görürsün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler