Prof. Kutluk Özgüven'den 12 yaşındaki kız çocukları için Akit TV'de skandal sözler!

Prof. Kutluk Özgüven'den 12 yaşındaki kız çocukları için Akit TV'de skandal sözler!

Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, Akit TV'de katıldığı canlı yayında 12-17 yaş aralığının ilk çocuğu doğurmak için en ideal yaş olduğunu söyledi.

Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, Akit TV'de katıldığı Derin Kutu programında skandal ifadeler kullandı.12-17 yaş aralığındak kızların doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu belirten Özgüven, doktorların da bunu onayladığını iddia etti. Özgüven'in sosyal medyada büyük tepki toplayan sözleri şöyle:

"Süperman diye bir şey yok hayal kahramanı ama, süper kadın diye bir ırk var. Ve bu da 13-16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Yani ben diyorum ki; erkekler olsun, kadınlar olsun, biraz zekamızı koyalım."

MUTTALİP KUTLUK ÖZGÜVEN KİMDİR?
1968 Doğumludur. Lisansını 1990 yılında Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde, Yüksek Lisansını 1992 yılında Manchester University Bilgisayar Dilbilimi Bölümü'nde, Doktorasını ise 2004 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Bölümü'nde tamamlamıştır. Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır.  

İşte o skandal sözler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler