Prof. Onur Kumbaracıbaşı vefat etti

Prof. Onur Kumbaracıbaşı vefat etti

18 ve 20'inci dönem SODEP'ten Kocaeli milletvekili, 19'uncu dönem Hatay Milletvekili Prof. Onur Kumbaracabaşı bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye ve Kocaeli siyasetinde çok önemli bir yeri bulunan TBMM 18 ve 20'inci dönem SODEP’ten Kocaeli milletvekili, TBMM 19'uncu dönem Hatay Milletvekili Prof.Onur Kumbaracabaşı, bir süredir tedavi gördüğü Ankara Acıbadem hastanesinde bu sabaha karşı vefat etti. Kumbaracabaşı’nın cenazesi 17 Şubat Perşembe günü Ankara’da toprağa verilecek.

Kumbaracıbaşı, Maltepe Üniversitesi öğretim üyesi olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Kurulu üyeliği ve Fakülte Kurulu üyeliği görevlerini yürüttü. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet üyesidir. Ayrıca 2014 yerel seçimlerinde CHP Beşiktaş Belediye Meclis üyesi seçildi. Onur Kumbaracıbaşı evli ve iki çocuk babasıydı..

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

DYP-SODEP koalisyonu döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı da yapan, ülkemize önemli katkıları bulunan Prof.Onur Kumbaracıbaşı, 1939 Ankara doğumluydu. Viyana Üniversitesi Siyasal Bilimler Akademisi mezunu  olan Prof. Kumbaracıbaşı, son zamanlarında koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu.

CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Önceki dönemler milletvekilimiz, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan kıymetli ağabeyimiz Onur Kumbaracıbaşı’nı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, partimize baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler