Pudracının referansı AKP’nin idari amiri çıktı

Pudracının referansı AKP’nin idari amiri çıktı

“Kokain değil pudra şekeri” diyen Kürşat Ayvatoğlu’nun AKP’deki referansı ortaya çıktı. Genel Merkez İdari Amiri Çankırılı Kadri Celal Ursavaş’ın, Ayvatoğlu’nun işe alınmasını sağladığı anlaşıldı.

AKP'de büyük sıkıntıya neden olan kokainci Kürşat Ayvatoğlu'nun partideki referansı Çankırılı çıktı. Genel Merkez İdari Amiri ve de Çankırılı olan Kadri Celal Ursavaş'ın, Ayvatoğlu'nun işe alınmasını sağladığı anlaşıldı.

2019 Yılında Kastamonu'dan Ankara'ya gelen Ayvatoğlu, Ursavaş'ın oğlu aracılığıyla irtibat kurdu. Ursavaş da Ayvatoğlu'nun işe başlaması için partinin İdari ve Mali İşleri'ne referans oldu. Gazetecilerin “Ayvatoğlu için siz mi referans oldunuz, çocuklarınızla arkadaşlığı varmış” sorusuna ise Ursavaş, “Nerden çıkarıyorsunuz, ben de sizden duydum, size sonra dönüş yapayım” dedi. Ancak Ursavaş bir açıklama yapmadı.

Celal Ursavaş

MEDYA KAVGASI

Hamza Dağ'ın Medya Tanıtım Başkanlığı'na atandığı gün ortaya çıkarılan skandal video için ‘parti içinde hesaplaşma' yorumları yapılıyor. Dağ'ın bu göreve gelmesini istemeyen bazı yöneticilerin, skandalın yayılmasına destek verdiği belirtiliyor. Partili bir isim, “Dağ'ın bu videodan sonra istifa etmesini bekleyenler var” dedi. Meclis Grup Başkanvekilliğine kaydırılan Mahir Ünal'ın bu değişime sıcak bakmadığı öğrenildi.

HABER, ÇANKIRI'DA OLUMLU-OLUMSUZ YANKI BULDU

Öte yandan AK Parti'de uzun yıllardır İdari Amirlik görevi yapan Kadri Celal Ursavaş'ın Kürşat Ayvatoğlu'na 'referans' (!) olayının ulusal medyada patlak vermesinden sonra, Çankırı'nın 'kadrolu AKP yalakaları" (!) boy göstermekte hiç de geç kalmadılar! Ve sosyal medya hesaplarından boy boy fotoğraflarla 'sorgusuz-sualsiz' savunmaya geçerek, Genel Merkez'e şirin görünme gayretlerine soyundular.

Örnek mi? Çok uzağa gitmeden karşımıza çıkan ilk örnek:

kadrolu-yalakalar-akp-cankiri-resim-04.jpeg

Yukarıdaki örnek olduğu gibi, K. Celal Ursavaş'ı yakından tanıyan bazı Çankırılılar da aşağıdaki örnekte olduğu gibi değişik tepkilerini dile getirmekten çekinmediler.

ulen-celal-cankiri-akp-resim-03-001.jpeg

Bütün bunlara ek olarak, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, ilçe başkanlarına "destek olun" yönünde çağrıda bulunmasına karşın, haber yayına hazırlandığı saate kadar, Yapraklı İlçe Başkanı dışında 'destek' mesajı yayımlayan olmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler