Rabia Naz’ın ölümünü soruşturanlar mahkemeye sevk edildi

Rabia Naz’ın ölümünü soruşturanlar mahkemeye sevk edildi

Rabia Naz Vatan'ın ölümünü soruşturan, gazeteci Canan Coşkun, belgesel yönetmeni Kazım Kızıl ve Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan mahkemeye sevk edildi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde, evlerinin önünde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan’ın (11) babası Şaban Vatan ile kendilerini Meclis Araştırma Komisyonu üyesi gibi tanıtıp, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ı ifadesini değiştirmeye zorladığı suçlamasıyla gözaltına alınan Canan Coşkun, Tuba Demir ve Kazım Kızıl emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

DÜN GÖZALTINA ALINMIŞLARDI
Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünü araştırmak için TBMM’de kurulan komisyon, Giresun’un Eynesil ilçesine gitti. Meclis Komisyonu’nu takip eden gazeteci Canan Coşkun ve belgeselci Kazım Kızıl Giresun’un Eynesil ilçesinde gözaltına alınmıştı.

BABA ŞABAN VATAN BU SABAH GÖZALTINA ALINMIŞTI
Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli bir şekilde ölen Rabia Naz Vatan’ın adalet arayan babası Şaban Vatan da, bu sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.

Şaban Vatan’ın eşi Atike Naz ise, eşinin gözaltına alınmasının ardından gazeteci Metin Cihan'a mesaj göndererek “Herkese haber ver ne olur” diye seslenmişti.

VE KARAR ÇIKTI
Gece saatlerinde ise Canan Coşkun, Tuğba Demir Kazım Kızıl ve baba Şaban Vatan adli kontrolle serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler