Raif Oktay: Makam aracım bisiklet ya da motosiklet! Dahası olmayacak!

Raif Oktay: Makam aracım bisiklet ya da motosiklet! Dahası olmayacak!

İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Raif Oktay nam-ı diğer 'Baba Raif' 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli seçimler sonrasında sandıktan 'başkan' olarak çıktıktan sonra lüks makam araçlarını kullanmayacağını ifade etti.

İYİ Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Raif Oktay, nam-ı diğer 'Baba Raif' 31 Mart gecesi sandıktan çıkan sonuçla seçimin galibi olarak Çankırı halkının karşısına çıkacağından ziyadesiyle emin olduğunu belirterek "Başkan seçildikten sonra da lüks makam araçları yerine bisiklet ya da motosikleti makam aracı olarak kullanacağım" dedi.

Oktay sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün için Çankırı Belediyesi'nin borç alacak defteri hiç mi hiç gündeme gelmiyor. Elde ettiğim bilgilere göre Çankırı Belediyesi'nin toplam borcu 350 milyon lirayı aşmış durumda! Böylesi bir borç miktarını bu şehrin kendi imkanları ile ödemesi de mümkün değil! Ben de kendimi bugünden ileride yaşayacağımız sıkıntılı günlere hazırlama amacıyla daha önce başkanlık yaptığım yıllarda olduğu gibi makam aracımı yer yer motosiklet yer yer de bisiklete döndürme kararı aldım. Halkım beni yeniden belediye başkanı olarak seçerse sizlere sözümdür, şehir merkezinde lüks makam araçları kullanmayacağım. Halkım bunu böyle bilsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler