Real Madrid: 5 - Fenerbahçe: 3

Real Madrid: 5 - Fenerbahçe: 3

Fenerbahçe, hazırlık maçında karşılaştığı Real Madrid'e 4-3 mağlup oldu. Fenerbahçe'de Reyes hataları, Altay ise kurtarışları ile maça damga vurdular.

Audi Cup'ta Real Madrid ile karşılaşan Fenerbahçe, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada 5-3 mağlup oldu.

Bayern Münih, Tottenham ve Real Madrid'in yer aldığı Audi Cup'ta üçüncülük maçına çıkan Fenerbahçe, İspanyol devi Real Madrid ile karşılaştı.

Adeta gol düellosunu andıran karşılaşmada Fenerbahçe, Real Madrid'e 5-3 yenildi.

Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanan karşılaşmaya Benzema'nın hat-trick'i, dört gol yemesine rağmen Altay'ın kurtarışları ve Reyes'in hataları damga vurdu.

Maça çok iyi başlayan Fenerbahçe, Rodrigues'in sol çaprazdan yaptığı vuruşla henüz 6. dakikada 1-0 öne geçti.
Real Madrid, bu gole Reyes'in hatası sonrası Benzema'nın vuruşu ile 12. dakikada yanıt verdi.

Maçın 27. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Benzema, korner atışında Reyes'in hatası sonrası yaptığı kafa vuruşu ile Real Madrid'i 27. dakikada öne geçirdi.

Bu golden sonra toparlanan Fenerbahçe, Dirar ile 34. dakikada eşitliği sağladı. İlk yarı 2-2 berabere sona erdi.

İkinci yarıya Real Madrid hızlı başladı. Benzema, 53. dakikada Benzema ile 3-2 öne geçmeyi başardı.

Ancak Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın muhteşem golüyle 59. dakikada güçlü rakibi karşısında bir kez daha beraberliği yakaladı.Ceza sahası dışında yaptığı harika vuruşla kaleciyi avlayan Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin Real Madrid'i yeniden yakalamasını sağladı.

Ancak bu golden üç dakika sonra Real Madrid yeniden öne geçti. 62. dakikada Nacho, Altay'ın kurtarışının ardından önünde bulduğu topu ağlara bırakarak Real Madrid'i 4-3 öne geçirdi.

Maça ikinci yarıda giren Diaz, Real Madrid'in farkı açmasını sağladı. 80. dakikada yine Altay'ın kurtarışı sonrası topu iyi takip eden Diaz, Real Madrid'in beşinci golünü attı.

Karşılaşmada Reyes, oldukça kötü bir performans sergileyerek Fenerbahçe taraftarını ve teknik heyetini hayal kırıklığına uğrattı. Hemen her golde pozisyon hatası yapan Reyes, gelecek sezona hazır bir görüntü sergilemedi.

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nden transfer ettiği Altay ise, beş gol yemesine rağmen yaptığı kurtarışlar ile dikkat çekti. Altay, önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de formayı zorlayacağının sinyallerini verdi.

Real Madrid'de ise Benzema, attığı üç golle takımının galibiyetine büyük katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler