Recep Tayyip Erdoğan Parkı'na bir adım kala REZALET!

Recep Tayyip Erdoğan Parkı'na bir adım kala REZALET!

Abdulhalik Renda Mahallesi Tarçın Caddesi'nde yaşayanlar ıslah edilmeyen dere ve çevresindeki atıklardan şikayetçi.

Çankırı'nın önemli mesire alanlarından Recep Tayyip Erdoğan Parkı, gerek şehir merkezinde yaşayanların gerekse şehre gelen yerli turistlerin uğrak yerlerinden. 

Böylesine ilgi odağı bir dinlence noktasının hemen yanı başında yer alan Tarçın Caddesi'ndeki ıslah edilmeyen su kanalı ve çevresi bölgede yaşayanlar için adeta mikrop yuvası olarak ilan edilmiş durumda.

Bölgede yaşayan vatandaşların Çankırı Belediyesi'ne yaptığı sayısız müracaata bugüne kadar yetkililerin göstermiş olduğu duyarsızlık ise kolay anlaşılır cinsten değil!

Halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden durumla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan bölge sakini "Ben Tarçın Caddesi üzerinde ikamet ediyorum. Bulunduğumuz cadde üzerinde en sor sıra apartmanlar ile Recep Tayyip Erdoğan Parkı arasında pis bir dere var. Üzeri yosun tutmuş. Kenarlarına çöpler ve her çeşit hurda malzemesi atılmış durumda. Bizlerin ve çocuklarımızın sağlığını tehdit eden bu durumu Belediye yetkililerine defalarca bildirmeme karşın, sadece bir kez gelerek ilaçlama yapıp, herhangi bir bölge temizliği yapmadan gittiler. Özellikle çocuklarımız ve sokak hayvanları için büyük tehlike arzeden bu durumun düzeltilmesini sizlerin aracılığıyla yetkililerden talep ediyoruz" dedi.

ÇANKIRI  BELEDİYESİ'NE AİT ARAÇLAR BÖLGEYE MOLOZ DÖKÜYOR!
Öte yandan, bölgede yaşayanların iddialarına göre, bölgeye Çankırı Belediyesi'ne ait araçların moloz boşalttıkları yönünde. Şayet bu iddialarda gerçek payı var ise; şehrin temizliğinden ve vatandaşın sağlıklı bir ortamda yaşamasından sorumlu olan kişilerin göstermiş olduğu duyarsızlığı da anlamak zor olsa gerek.

VATANDAŞIN TALEBİ: BÖLGE İVEDİLİKLE PİSLİKTEN ARINDIRILSIN
Semt sakinleri, bölgeye atılan sahipsiz hurdaların ve molozların bir an önce temizlenerek mevcut sağlıksız durumun ortadan kaldırılmasını talep ederken, yetkililerin bundan sonra atacağı adım merakla bekleniyor.

tarcin-caddesi-cankiri-abdulhalik-renda-resim-03.jpg

cankiri-copluk-resim-03.jpg

hurda-tarcin-caddesi-cankiri-resim-03.jpg

cop-cankiri-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler