Rektör Ayrancı milli bayramlarda yok lakin 40 kadının içinde var!

Rektör Ayrancı milli bayramlarda yok lakin 40 kadının içinde var!

Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Çankırı'da katılacağı programları çok iyi biliyor! Rektör Ayrancı, Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un programında yine karelerde yerini aldı!

Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Çankırı'da kutlanan milli bayram törenlerinde bulunmamasına karşın, şehir merkezinde gerçekleşen ve 'arz-ı endam' etmesi gereken programları hiç mi hiç kaçırmıyor!

Rektör Ayrancı yine kendisi için bir hayli önemli (!) gördüğü programda boy gösterdi! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un ülke turizmine katkı sağlamak ve illerin tarihi, turistik-kültürel mekanlarını tanıtmak amacıyla başlattığı "Her şehri ünlüsüyle geziyoruz" projesi kapsamında beraberinde çoğunluğu kadın olan 40 kişiyle gerçekleştirdiği ziyarette yine en ön saflarda yerini alan isim Prof. Ayrancı oldu!

ayranci-cankiri-resim-0122.jpg

Rektör Ayrancı, Bakan eşi Pervin Ersoy'un kent merkezindeki Taş Mescit, Çivitcioğlu Medresesi, Tuz Mağarası gibi tarihi ve turistik yerlerine yaptığı ziyaretlere eşlik etti ve objektifler karşısında bol bol poz verdi.

ayranci-012.jpg

Proje kapsamında Çankırı'yı ziyaret eden 40 kişilik ekibin bugün Ilgaz'da bulunduğu ve Bakan eşi Pervin Ersoy'un da şehirden ayrıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler