Ressam Ayşen Can'ın ‘Sır-lı Seyir’ Sergisi’ne büyük ilgi

Ressam Ayşen Can'ın ‘Sır-lı Seyir’ Sergisi’ne büyük ilgi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can'ın eşi ressam Ayşen Can'ın "Sır'lı Seyir" isimli resim sergisi sanatseverlerden büyük ilgi görüyor. Serginin son konukları arasında İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran vardı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Düzgit, Ressam Ayşen Can'ın resim sergisini ziyaret etti.

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Mustafa Can'ın da eşlik ettiği ziyarette hem Kıran hem Düzgit, Ressam Ayşen Can'ın birer eserini koleksiyonlarına kattılar. Ressam Can, ikiliye sanat gündeminden düşmeyen "Geldikleri Gibi Giderler" adlı tablonun hikayesini de anlattı.

11 Aralık Cumartesi günü açılan sergi,  26 Aralık Pazar gününe kadar açık olacak.

sergi-55.jpg

İLKER KARATAŞ DA SERGİYİ GEZENLER ARASINDA

Öte yandan Ayşen Can'ın sergisini gezenler arasında Çankırılı iş insanı İlker Karataş da vardı. Karataş sergi ile ilgili olarak sosyal medya sayfasından "Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanımız Kaptan Mustafa Can'ın çok sevgili eşi Ayşen Can'ın Sır-lı Seyir isimli kişisel resim sergisini büyük bir keyifle gezdim.Bir denizci eşi olarak deniz temalı sergi çok anlamlıydı." paylaşımını yaptı.

ilker-karatas-sergi-resim-012.jpg

SERGİYE İSTANBUL'DA YAŞAYAN ÇANKIRILILAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

aysen-can-cankirililar-sergi-resim-012.jpg

aysen-can-sergi-resim-012.jpg

can-ailesi-aysen-can-sergi-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler