Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı!

Rıdvan Dilmen yorumculuğu bıraktı!

Yıllardır NTV ekranlarında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, kariyerine nokta koyduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dilmen, kendisine yapılan saldırıların azmettiricilerini belgelerle ifşa edeceğini söyledi.

Fenerbahçe’nin eski milli futbolcusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, uzun yıllardır NTV’de sürdürdüğü kariyerini noktaladığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir duyuru yapan Dilmen, “43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk Futbol Ailesine; onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu – Teknik Direktör – Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci sonlandırıyorum” ifadelerini kullandı.

Sezon başında MHK Başkanı Serdar Tatlı’nın göreve getirilmesinde payı olduğu iddia edilen ve sosyal medyada linç edilen Dilmen, “Yakın bir zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsım üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve AZMETTİRİCİLERİNİ bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Rıdvan Dilmen’in yorumculuğu bıraktığını şu sözlerle duyurdu:

“43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk Futbol Ailesine; onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu – Teknik Direktör – Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci sonlandırıyorum.

Vicdanen çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Ancak son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir. Şimdiye kadar olduğu gibi; rahmetli babamın ve annemin banabıraktığı en anlamlı miras olan DİLMEN soyadını Rabbim izin verdiği sürece onurumla taşımaya devam edeceğim.

Doğuş Grubu Sayın Başkan’ı Ferit Şahenk Bey’e ve NTV ailesine teşekkür ederim. Tüm izleyicilerimize minnettarım.

Yakın bir zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsım üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve AZMETTİRİCİLERİNİ bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler