Robin van Persie imzayı attı

Robin van Persie imzayı attı

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Van Persie, taraftarlar önünde resmi imzayı attı!

Fenerbahçe’nin yeni transferi dünya yıldızı Robin van Persie, kendisini resmen sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı!

Şükrü Saracoğlu zemininde yapılan imza törenine taraftarlar akın etti.

Sözlerine “Merhaba Fenerbahçe” diyerek başlayan Robin van Persie, “Türkçe’yi en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağım. Ülkeye adaptasyon konusunda bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe ailesinin üyesiyim. Gerçekten benim için çok güzel duygu. Burada bu büyük taraftarı görmek, beni karşılamaya gelmeniz gerçekten büyük bir duygu!” ifadeleri kullandı.

“HER ŞEYİ YAPACAĞIM”
Hollandalı yıldız, taraftarlara seslenerek, “Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum; ben burada takıma yardım etmek için her şeyi yapacağım. Kazanabildiğimiz kadar kupa kazanmak, sizleri mutlu etmek için her şeyi yapacağım. Bugün böyle bir coşku varsa, şampiyon olduğumuzda nasıl bir atmosfer olur burada, tahmin bile edemiyorum! Hep birlikte başaralım!” dedi.

BORSAYA BİLDİRİLDİ
Fenerbahçe, Hollandalı futbolcu Robin van Persie ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi. Hollandalı futbolcuya yıllık 4 milyon 900 bin avro garanti ücret ile 40 maçla sınırlı olmak üzere, müsabaka başı 20 bin avro ödeneceği açıklandı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Robin van Persie ile 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında oyuncuya ödenecek sezonluk garanti ücret 4.900.000 avro, maç başı ücreti 20.000 avrodur" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler