Şabanözü Belediye Başkanı Karakaya tekrar aday

Şabanözü Belediye Başkanı Karakaya tekrar aday

MHP'li Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, partisinin ilçe başkanlığına resmi başvuru yaparak yeniden belediye başkanlığına aday adayı oldu.

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlere doğru siyasi partilerdeki hareketlilik günden güne artmaya başladı. Şabanözü Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Karakaya, partisinin İlçe Başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Başkan Karakaya "Şabanözü'nü çok seviyorum. Hemşehrilerime hizmet etmeyi de seviyorum. Bir dönem daha belediye başkanı olarak hizmet etmek, bunu yaşayabilmek adına yeniden aday adayı oldum" dedi. 

"SEÇİM VAADLERİMİZDEN SADECE BİRİNİ YERİNE GETİREMEDİK"
Şabanözü Belediye Başkanı Karakaya; "Göreve gelirken bulunduğunuz vaatlerden gerçekleştiremediğiniz bir vaadiniz var mı?" şeklindeki sorumuza ise "Vatandaşımıza verdiğim vaatlerden sadece bir tanesini şu an gerçekleştirememenin üzüntüsünü yaşıyoyrum. O da Kapalı Halk Pazarı projesi. Bu projenin yeri ile ilgili beklemediğimiz bazı engeller çıktı. Yerin çok hissedarlı olması sürecin uzamasına neden oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde o sorunu da aşarak seçimlerden önce o vaadimizi de yerine getireceğiz" dedi.

sabanozu-mhp-karakaya-adaylik-basvurusu-resim-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler