Şabanözü Devlet Hastanesi'nden akıllara zarar uygulama!

Şabanözü Devlet Hastanesi'nden akıllara zarar uygulama!

Çankırı'nın Şabanözü ilçesindeki Devlet Hastanesi yönetimi aldığı son kararla röntgen ve laboratuvar hizmetlerini saat 24:00'den sonra kapattı. Alınan karar hasta ve hasta yakınları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Sözcü18 WhatsApp ihbar hattına gelen bilgilere göre Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde hizmet veren Dr. Sami Baran Şabanözü İlçe Devlet Hastanesi yönetiminin "gece 24:00'den itibaren röntgen ve laboratuvar hizmetleri verilmeyecek" kararı başta hasta ve hasta yakınları olmak üzere ilçede yaşayanlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Çankırı'nın son yıllarda yaptığı atakla hızla sanayileşen ve göç alan ilçesi Şabanözü Devlet Hastanesi yönetiminin aldığı bu karar karşısında vatandaşlar; "Dünyayı ve ülkemizi saran korona virüs salgını hızla devam ederken, İlçe içerisinde 24 saat çalışan işyerleri mevcut iken, Devlet Hastanesi yönetiminin röntgen ve laboratuvar hizmetlerini gece 24:00'den itibaren vermemesinin izahı yok! Gece yarısı bu hizmetlere ihtiyacı olacak olan hasta ve hasta yakınlarının Ankara ya da Çankırı yollarına mı düşmesi isteniyor? Hastane yönetiminin aldığı karardan bir an önce geri adım atmasını bekliyoruz" dediler.

HASTANE BAŞHEKİMİ'NE ULAŞAMADIK!
Öte yandan, konuyla ilgili olarak bilgisine başvurmak istediğimiz hastane başhekimliğini iki kez aramamıza karşın, görevli başhekime ulaşamadık. 
 

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler