Sağanak Denizli'yi felç etti, alt geçitte can pazarı yaşandı

Sağanak Denizli'yi felç etti, alt geçitte can pazarı yaşandı

Denizli'de sağanak, bazı ev, iş yeri ve alt geçitlerde su baskınına neden oldu. Alt geçitte mahsur kalan araçların içindekiler çevredekilerin ve görevlilerin yardımıyla kurtarıldı. Öte yandan Ankara'da da sağanak sonrası bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

DENİZLİ kent merkezinde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak, günlük yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiledi.

MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

Sağanak sonucu YSE ve Fatih alt geçitleri suyla doldu. Alt geçitte mahsur kalan araçların içindekiler çevredekilerin ve görevlilerin yardımıyla kurtarıldı.

Yaklaşık 1 saat süreyle trafik akışı alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda kaldırımdaki ağaç hareket halindeki belediye otobüsünün üzerine devrildi. Yaralananın olmadığı olayda araçta hasar oluştu.

EV VE İŞ YERLERİ SU ALTINDA KALDI

Topraklık Mahallesi'nde rögarın taşması sonucu yolda su birikintisi oluştu, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri, su basan bölgelerde çalışma başlattı.

ANKARA'DA DA SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Başkent'te akşam saatlerinde başlayan sağanak, şehrin bazı bölgelerinde etkili oldu. Sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, bazı altgeçit, cadde ve sokaklar suyla doldu. Yağış nedeniyle trafik de olumsuz etkilendi. Sürücüler su birikintileri nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti, bazı araçlar yolda kaldı. Bazı ev ve iş yerlerini de su basarken, belediye ekipleri temizlik çalışması başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.