Şahine Demokrasi Ödülü

Şahin'e 'Demokrasi Ödülü'

Geçtiğimiz günlerde Rixsos Otel'de düzenlenen törende Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyon üyeleri böylesine anlamlı bir ödülü paylaştı.

AK Parti Çankırı milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. İdris Şahin, geçtiğimiz günlerde Ankara Rixsos Otel'de düzenlenen törende ödülünü Demokraside Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Bozdemir’in elinden aldı.

Merkezi Ankara’da bulunan Demokraside Birlik Vakfı’nca “2012 Yılı Demokrasi ve Birlik Ödülü”ne layık görülen Çankırı Milletvekili ve Darbeleri Araştırma Komisyonu Sözcüsü Av. İdris Şahin “Türkiye demokrasisine emek harcamaktan ve bunun ödülünü almaktan dolayı onur duydum” dedi.
 
Demokraside Birlik Vakfı’nın ödülüne layık görülen TBMM Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyelerinin, Türk milleti adına büyük bir görevi başarıyla yerine getirdiğini ifade eden Şahin, Türkiye’de ilk defa darbeler ve muhtıraların bu derece kapsamlı şekilde araştırıldığını dile getirdi.
 
Komisyonun hazırladığı raporun önemli bir demokrasi belgesi olarak tarihe geçtiğine işaret eden milletvekili Şahin şöyle konuştu:
 
“Önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Demokraside Birlik vakfı, kadirşinaslık örneği göstererek TBMM Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’na 2012 yılı Demokrasi ve Birlik Ödülüne layık gördü. Komisyon başkanımız ve diğer üyelerle birlikte bu ödüle layık görülmekten gurur duydum. Demokrasiye sahip çıkma kararlığı sayesinde İnşallah bir daha karanlık darbe günleri yaşanmayacak.” dedi.
 
akparti-demokrasiodulu-idrissahin-nimetcubukcu-sozcu-resim-051.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler