Sahurda vahşet

Sahur'da vahşet

Cinnet getirip karısının boğazını kesti.

İzmir'de, eşinin kendisini aldattığından şüphelenerek cinnet getiren koca, sahur vakti karısını boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Şirinyer semti 339 sokak numara 17/1'de sabaha karşı 03.30'da meydana geldi. Çığlık sesleri duyan vatandaşlar, bir bayanın bıçaklanmış olabileceği yönünde polise ihbarda bulundu. Olay yerine giden polis ekipleri, zemin kattaki dairenin kapısını çaldı ancak açan olmadı. Evin kapı camını kırarak içeri giren ekipler, yerde kanlar içinde yerde yatan bir çocuk annesi Esra K.'nın (27) bedeni ile karşılaştı. Olay yerine hemen 112 Acil Servis çağrıldı. Eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde boğazından bıçaklanan Esra K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşini bıçaklayarak öldüren ve olay sonrası evden ayrılan Taner K. (32), kendi babası tarafından polis ekiplerine teslim edildi. Taner K.'nın polise verdiği ilk ifadede, eşi Esra K.'nın cep telefonunda çeşitli mesajlar yakaladığını, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini söylediği ileri sürüldü. Taner K.'nın sahur vaktinde eşi ile bu nedenle tartıştığı ve ardından cinnet getirerek eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. Polis, evde bulduğu 4 ayrı cep telefonuna incelemek üzere el koydu.
Polis ekipleri olay sonrasında çevrede yaptıkları araştırmada, Esra K. ile mesajlaştığı ve arkadaşlık ettiği iddia edilen H.C.'yi (35) evin yakınında yakalayarak gözaltına aldı. Genç kadının cesedi, otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. (Kaynak: haberturk.com/CHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler