Sakarya/Ferizli cezaevinde iki intihar girişimi! Bir tutuklu hayatını kaybetti

Sakarya/Ferizli cezaevinde iki intihar girişimi! Bir tutuklu hayatını kaybetti

Sakarya Ferizli'deki L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda intihar girişiminde bulunan bir tutuklu kurtarılamazken diğerinin ise tedavisi devam ediyor.

Olay Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda dün gece saat 20:00 sularında meydana geldi.

İşlediği bir suçtan dolayı cezaevinde yatan 25 yaşındaki K.G, banyoda kendisini asarak intihar girişiminde bulundu. Diğer mahkumlar tarafından fark edilen K.G, 112 Acil Sağlık Ambulansıyla Ferizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. K.G, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu olayın hemen ardından ise; 26 yaşındaki S.G isimli tutuklu, kendisini cezaevi içindeki bir bölümün ikinci katından aşağı attı. Ambulansla Ferizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.G, buradaki müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Merkez Kampüsüne kaldırıldı. S.G’nin tedavisi devam ediyor.

Öte yandan, Cumhuriyet Savcılığı cezaevindeki intihar olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı.

AYNI CEZAEVİNDE 2016 YILINDA DA 48 SAAT İÇERİSİNDE
2 İNTİHAR VAK'ASI GERÇEKLEŞMİŞTİ
Sakarya/Ferizli L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 2016 yılının Mart ayında hırsızlık ve uyuşturucu suçundan hükümlü 33 yaşındaki Mesut Narin kendini asmasından sonra cinayet suçundan tutuklu 22 yaşındaki Ahmet Sadık üzerine kolonya dökerek ateşe vermişti. Ahmet Sadık, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler