Saliha hemşirenin sır ölümü: Hastane müdürü tutuklandı

Saliha hemşirenin sır ölümü: Hastane müdürü tutuklandı

Aksaray'da hemşire Saliha Tuncel'in rezidansın 7. katındaki balkondan düşerek ölmesiyle ilgili gözaltına alınan hastane müdürü tutuklandı, doktor adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AKSARAY ilinde görev yapan Bor ilçesinden olan 25 yaşındaki yoğun bakım hemşiresi Saliha Tuncel, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen H.İ.A adlı doktorun 7. katındaki dairesinin balkonundan aşağı düşerek hayatını kaybetti.

Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı Yıldırım Rezidansın 7. katındaki dairede yaşanan olayda Aksaray'da özel bir hastanenin yeni doğan yoğun-bakım servisinde görev yapan hemşire Saliha Tuncel, iddiaya göre erkek arkadaşı olan ve yine aynı hastanede görev yapan Uzman Doktor H.İ.A.'nın (43) bir rezidansın 7. katındaki dairesinin balkonundan kendini aşağıya attı. Genç hemşirenin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi aldıktan sonra Bor'dan kızının cenazesini almak üzere Aksaray'a gelen genç hemşirenin babası Salim Tuncel, "Hastanede bir olay yaşanmış. Tam olarak ben de bilmiyorum. Çocuğum aklı başında bir çocuk. Kendini atacak yapıda bir çocuk da değil. 7. kattan hangi cesaretle kim atlar?" dedi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

HASTANE MÜDÜRÜ TUTUKLANDI, DOKTOR SERBEST BIRAKILDI

Ereğli Kapı Mahallesi’nde, hemşire Saliha Tuncel’in rezidansın 7. kat balkonundan düşerek ölmesine ilişkin adliyeye sevk edilen hastane müdürü Ç.Ö, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Doktor H.İ.A ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler