Salim Çivitcioğlu adaylığını açıkladı

Salim Çivitcioğlu adaylığını açıkladı

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı koltuğunu 31 Ocak'ta yapılan 5. Olağan Kongrede bırakan Salim Çivitcioğlu, milletvekili adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı'nda bugün saat 14.00'de gerçekleştirilen adaylık başvurusunda konuşan Çivitçioğlu, Çankırı'ya hizmet için milletvekili aday adayı olduğunu belirtirken, halk ile devlet arasında köprü görevini üstlenmek istediğini söyledi.

İl Başkanlığı binasında başta İl Başkanı Celal Kaman olmak üzere, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Yapraklı Belediye Başkanı Ali Hasekioğlu, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal olmak üzere çok sayıda partilinin katıldığı adaylık başvurusunda konuşan Salim Çivitcioğlu "İl Başkanlığı dönemimde Çankırı'nın ilçe, belde, köy ve mahallelerini defalarca dolaştım. Bu ziyaretlerimde vatandaşımın yaşadığı sorunları birebir gözlemleyen biri olarak mevcut sorunların çözümü yolunda elimi taşın altına koyacağımı bilmenizi isterim" dedi.

Üniversite ve askerlik görevi dışında Çankırı'dan hiç ayrılmadığını ifade eden Çivitcioğlu, AK Parti'nin kurulduğu günden beri partinin hizmetinde olduğunu kaydetti. İl Başkanlığı döneminde partiye kayıtlı mevcut 12 bin olan üye sayısını 24 bine çıkarttığını ifade eden Çivitcioğlu, Çankırı'ya daha fazla hizmet edebilmek için bu göreve talip olduğunu açıkladı.
 
Tüm aday adayı arkadaşlarına başarılar dileyen Çivitcioğlu, kendisine destek vermek için parti önünde toplanan partililere teşekkür etti. 

cankiri-akp-salimcivitcioglu-haber3noktacom-resim-02.jpg

akp-salimcivitcioglu-cankiri-haber3noktacom-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler