Salim Çivitcioğlu: Yakamda taşıdığım rozetin gereğini yaptım

Salim Çivitcioğlu: Yakamda taşıdığım rozetin gereğini yaptım

AK Parti Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Salim Çivitcioğlu'nun 1 Mayıs akşamı Koç Otel'de yaptığı konuşma sosyal medyada büyük yer buldu. Çivitcioğlu kendisine yöneltilen eleştirilerle ilgili olarak Sözcü18'e konuştu.

AK Parti Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Salim Çivitcioğlu'nun 1 Mayıs Pazartesi akşamı Koç Otel'de kamu çalışanlarıyla birlikte olduğu programda dile getirdiği "Bulunduğunuz kurumlarda sizin çalışmalarınızdan rahatsız olanlara, bu millete hizmet etmekle ilgili rahatsızlık duyup, hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı üzecek harekete girenler, hem bu millete zulüm etmeye kalkışanları önce uyarırız, uymuyorlarsa da kulağını koparırız" (!) şeklindeki söylemini içeren videonun sosyal medyada yer bulması büyük yankı uyandırdı.

"YSK SEÇİM SONUÇLARINI AÇIKLAYINCAYA KADAR ÜLKE VE HÜKÜMET MİLLETİMİN AK PARTİ'YE EMANETİDİR"

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Çivitcioğlu; "Söylediklerimde kötü bir şey yok! Herşey ortada... Ben o akşam 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle düzenlenen programda kamu çalışanlarının, çalıştıkları mahalde son günlerde gerek mesai arkadaşları gerekse amirleri konumundaki kişilerden kurumlarında kendilerine karşı uygulanan farklı farklı mobbinglerle ilgili yaptıkları şikayetlere binaen yaptığım bir konuşma. Müsaade edin de 'iktidar' partisinin bir milletvekili olarak bu millete yıllardır hizmet veren kamu personellerimizin haklarını koruyalım. Ben, verdikleri oylarla beni 'milletvekili' olarak TBMM'ye gönderen seçmenimi müdafaa etmeyeceğim de ne yapacağım?! Kimse kusura bakmasın; Yakamda taşıdığım rozetin gereği olarak bugüne kadar ben ne sokaktaki vatandaşımı ne de kamuda çalışan insanımı kimseye ezdirmedim. YSK resmi seçim sonuçlarını açıklayıncaya kadar ülke ve hükümet başta Cumhur İttifakı olmak üzere AK Parti'ye emanetidir. Ben de AK Parti'nin bir milletvekili olarak bizlere emanet olan kamu çalışanlarının haklarını korumanın dün nasıl gayretinde olduysam son güne kadar bu gayretimi de sergilemekten geri kalmayacağım. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler