Salim Çivitcioğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

Salim Çivitcioğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. Milletvekili Çivitcioğlu'nun mesajı şöyle:

"Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayını geride bırakmanın gönül huzuru, Ramazan Bayramı’na ulaşabilmenin şükrü içerisindeyiz.

Bu mübarek ay süresi içerisinde birlikte, hepimiz için unutulmaz güzellikte Ramazan akşamları yaşadık. İftar öncesi ve sonrasında sizlerle bir araya gelerek yaşadığımız sorunlarımızı ve güzelliklerimizi paylaştık. Ramazan’ın o duyulmaz manevi iklimini birlikte ve beraberce teneffüs ettik.

İslam dünyası olarak birlikte yaşayacağımız mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimizin dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını yüce Allah’tan dilerken, içinde bulunulan kutsal günlerin, Çankırı’ya, Türkiye‘ye, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acı ve savaşların sona ermesini temenni ediyorum.

Ramazan Bayramı’nın ruhunda var olan mevcut manevi iklimin herkesi kuşatmasını, insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bu duygularla aziz milletimizin ve siz saygıdeğer Çankırılılar'ın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler