Sametin FBye transfer haberleri ASPARAGAS

Samet'in FB'ye transfer haberleri ASPARAGAS

Son günlerde ulusal medya kaynaklı "Lugana Samet Fenerbahçe'ye transfer oluyor" haberlerinin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Son günlerde Çankırı ile ilgili haber yapan internet sitelerinde "Çankırı'nın Lugano'su Fenerbahçe'de" şeklinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Birden fazla haber sitesinde yer alan benzer haberler Fotomaç gazetesinde yayınlanan haberle birlikte, habere konu olan Samet Önger'in yaptığı açıklamalarla da perçinlenerek özellikle sporseverler arasında heyecan yaratmıştı.

AZİZ YILDIRIM VE AYKUT KOCAMAN'DAN
KONUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Cuma günü sabah saatlerinde halen tutuklu olarak bulunduğu Metris Cezaevinde Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali tarafından ziyaret edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım "Böylesi bir transfer haberinin benim bilgim dışında gerçekleşiyor olması mümkün değil. Aykut hocamızın da bana böylesi bir talebi olmamıştır. Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor" derken, hemen akabinde Aykut Kocaman'la yapılan görüşmede deneyimli teknik adam "Benim kulüpte görevli futbolcu izleme komitemizden böylesi bir talebim olmadı. Dolayısıyla bazı basın organlarında yer alan haberin de Fenerbahçe kulübüyle ilgisi yok. Futbol menejerleri her transfer döneminde kendi futbolcuları ile ilgili olarak bu tür haberleri yaptırırlar. Son durum da buna işaret ediyor" diyerek yaşanılanları kısaca özetledi.

BAŞKAN KARAALİ: SAMET'İN TRANSFERİNDEN
ÇANKIRISPOR ZARARLI ÇIKMAZ

"Çankırı'nın Lugano'su Fenerbahçe'de" şeklinde çıkan haberlerde Samet Önger'in halen bulunduğu Beylerbeyi spor külübünden Fenerbahçe'ye transferi halinde Çankırıspor'un 100 bin tl, Beylerbeyi'nin de 500 bin tl kazanç sağlayacağı yönündeki haberlere de değinen Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Bugün itibariyle Samet'i transfer edecek olan kulüp Beylerbeyispor'a 50 bin tl verirse Samet'in bonservisini alabilir. Ancak Çankırıspor Kulübüne 420 bin tl'den bir lira aşağı bir bedel ödemesi mümkün değil. Herşey talimatlarda yazıyor. Arkadaşlar bir zahmet bu bilgileri kaynağından öğrenseler hem bize hem de kamuoyuna haksızlık yapmış olmayacaklar" dedi.

Sözcü18'in "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman ile yapmış olduğunuz görüşmelerde Çankırıspor adına hangi konular konuşuldu?" şeklindeki sorusuna Başkan Karaali "Fenerbahçe kulübü başta değerli başkanları Aziz Yıldırım olmak üzere teknik kadrosu da, yönetimi de Çankırıspor'un derdiyle de, sevinciyle de yakından ilgilenmekte. Uzun vadede ortaklaşa güzel işlere imza atacağız. Bugün için ismini vermeyeyim ama halen takımımızda oynayan bir futbolcu kardeşimizle yakından ilgileniyorlar. Bununla birlikte sezon öncesi Fenerbahçe takımı ile ortaklaşa bir kamp dönemi çalışmasının hazırlığı içerisindeyiz. Çankırı'da sezon açılışı maçı da oynayabiliriz. Bütün bunları karşılıklı olarak konuştuk. Gerçekleşmesi yönünde ter akıtacağız" dedi.

Başkan Karaali sözlerini "Aziz başkanı Metris cezaevinde yaptığım ziyaret için sayın Adalet Bakanı Nihat Ergün beye sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Sayın Bakan çok büyük tevazu ve kolaylık göstererek ziyaretimizin gerçekleşmesine önemli katkı sağladı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler