Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta sona erdi. Oynanan maçlarda Napoli, Liverpool'a sahasında acımazken; Bayern Münih, Inter'i deplasmanda üstün oyunuyla mağlup etti.

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde bu gece oynanan karşılaşmalarla birlikte ilk hafta geride kaldı. A, B, C ve D Grupları’nda oynanan toplam 8 maçta toplam 26 gol atıldı. Gecenin flaş skoruna, Liverpool’u 4-1 yenen Napoli imza atarken; gecenin diğer dev maçında Bayern Münih, Inter’i deplasmanda 2-0 ile geçti.

NAPOLI’DEN LIVERPOOL’A GOL YAĞMURU

Napoli, Liverpool’u 4-1 yenerken ilk yarıda İngiliz devini adeta sürklase etti. Bir penaltı kaçıran Napoli’nin gollerini 5’te Zielinski penaltıdan, 31’de Zambo, 44. dakikada Simeone ve 47’de yine Zielinski kaydetti. Liverpool’un tek golü ise 49. dakikada Luis Diaz’dan geldi.

A Grubu’nun diğer maçında ise Ajax, 19.45’te oynanan mücadelede Rangers’ı sahasında 4-0 mağlup etti.

ATLETICO 90+11’DE GÜLDÜ

B Grubu’nda Atletico Madrid ile Porto’nun karşılaşmasında goller duraklama dakikalarında geldi. Atletico Madrid 90+2’de Hermoso ile 1-0 öne geçti. Porto ise 90+6’da Uribe’nin penaltısıyla 1-1’i yakaladı. Dakikalar artık 90+11’yi gösterdiğinde İspanyollar büyük sevinç yaşadı. Greizmann oyuna sonradan girdiği maçta Atletico’yu 2-1’lik zafere taşımayı bildi.

Grubun diğer maçında ise Club Brugge, sahasında Bayer Leverkusen’i Sylla’nın 42. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

BAYERN, INTER’İ GEÇTİ; BARÇA 5 GOL ATTI

Sezonun ‘Ölüm Grubu’ olarak gösterilen C Grubu’nda Bayern Münih, Inter’i deplasmanda 2-0 mağlup etti. Inter kalecisi Onana yaptığı 11 kurtarışla farkı önlerken 25’te Sane ve 66. dakikada D’Ambrosio’nun kendi kalesine attığı gollere çare olamadı.

Barcelona ise sezona Viktoria Plzen karşısında başladı. Beklenildiği gibi İspanyol devi rahat bir oyunla mücadeleden 3 puanı 5 golle aldı. Barça’nın gollerini 13’te Kessie, 34, 45 ve 67. dakikalarda Lewandowski atarken son gol 71’de Ferran Torres ile geldi. Çekya ekibini az da olsa umutlandıran golü 44’te Sykora attı.

TOTTENHAM İKİNCİ YARIDA GÜLDÜ

Sporting’in Frankfurt’u günün ilk maçında 3-0 ettiği grupta Tottenham da Marsilya’yı sahasında 2-0 mağlup etti.

İlk yarısı golsüz geçilen mücadelede Mbemba 47. dakikada gördüğü kırmızı kart görerek Marsilya’yı 10 kişi bıraktı. Tottenham’a 3 puanı getiren golleri ise Richarlison kaydetti. 76 ve 81. dakikalarda sahneye çıkan Brezilyalı oyuncu takımını 2-0’lık galibiyete taşıdı.

Milli oyuncumuz Cengiz Ünder ise 87. dakikada Gigot’un yerine oyuna dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler