Şampiyonluk maçı Atatürk Stadında

Şampiyonluk maçı Atatürk Stadında

Yapılan toplantı ile Çankırı Amatör Küme Şampiyonunu belirleyecek olan Ilgazspor - Yapraklı Belediyespor karşılaşması cumartesi günü Atatürk Stadında oynanacak.

Çankırı Amatör Küme Şampiyonunu tayini edecek olan maç Atatürk Stadında oynanacak.

Dün Gençlik Spor İl Müdürlüğünde, İl Müdürü Gürhan Yıldız başkanlığında bir araya gelen Ilgazspor Kulübü Başkanı Muharrem Lafcı, Yapraklı Belediyespor Kulübü Başkanı Sabri Ceylan'ın da katıldığı toplantıdan, final maçının 26 Şubat Cumartesi günü Çankırı Atatürk Stadında saat 13.00'de oynanması kararı çıktı.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre toplantıda ayrıca,Çerkeş Belediyespor ile Yapraklı Belediyespor arasında oynanan yarı final müsabakasında çıkan olaylar masaya yatırıldığı öğrenildi.

Çankırı Emniyetinin Ilgaz'da oynanan  Ilgazspor - Yapraklı Belediyespor karşılaşmasına takviye kuvvetler gönderirken, şehir merkezinde oynanan Çerkeş Belediyespor - Yapraklı Belediyespor karşılaşmasının önemini gözardı etmesinin mantığının anlaşılamadığı da toplantıda sorgulandı.

Öte yandan Çerkeş Belediyespor ile Sarayspor arasında oynanacak olan üçüncülük maçının Kamp Eğitim Merkezi sentetik sahada oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler