Samsun'da boşanmak istemeyen eşini vurdu sonra da intihara kalkıştı

Samsun'da boşanmak istemeyen eşini vurdu sonra da intihara kalkıştı

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 70 yaşındaki İsmail Yılmaz'ın boşanmak istemeyen eşine sokak ortasında kurşun yağdırıp ardından kendini vurması büyük bir şok yarattı. Olay sonucu ağır yaralanan çift, hastanede tedavi altına alındı.

ELİM olay, Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Evliya Çelebi Sokak'ta gerçekleşti. 70 yaşındaki İsmail Yılmaz, bir yıldır ayrı yaşadığı ve boşanmak istemeyen 43 yaşındaki eşi Yıldız Yılmaz’a sokak ortasında silahla saldırdı. Yıldız Yılmaz, başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı ve acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Olayın ardından kaçan İsmail Yılmaz, evine gittiği bilgisine ulaşan polis ekipleri tarafından ikinci bir trajedi yaşanmadan yakalandı. Ancak İsmail Yılmaz, polis müdahalesi sırasında kendisini vurarak ağır yaralandı. Silahın patlaması sonucu boğazından hafif yaralanan İsmail Yılmaz, acil servis ekiplerince Bafra’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Daha sonra ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler