Samsun'daki kazada 'gurbetçi' hayatını kaybetti

Samsun'daki kazada 'gurbetçi' hayatını kaybetti

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Belçika'da yaşayan ve tatil için memleketine gelen Osman Temur (48), hayatını kaybetti.

ELİM kaza, bu sabah saat 07.00 sıralarında Bafra'nın Koşu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Osman Temur (45) yönetimindeki 55 ADM 873 plakalı otomobil, denize yakın bölgede seyir halindeyken bir anlık dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak iç kısımdaki kanala yuvarlandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Suda araç içinde sıkışan Osman Temur, ekipler tarafından çıkarıldı ancak yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

osman-temur-bafra-kaza-gurbetci-resim-04.jpg

Hayatını kaybeden Osman Temur'un Belçika'da yaşadığı ve tatil için memleketi Bafra'ya geldiği öğrenildi. Olayla ilgili adli inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.