Samsunspor 0-2 Fenerbahçe

Samsunspor 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın gollerini Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski kaydetti.

FENERBAHÇE, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Samsunspor deplasmanına konuk oldu. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'ndaki maçı Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmada sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 62. dakikada Edin Dzeko ve 90+8'de Sebastian Szymanski attı. Boşnak futbolcu, Süper Lig'deki gol sayısını üçe çıkardı. Dzeko'nun golünde asisti yapan isim Cengiz Ünder oldu. Milli oyuncu, Avrupa kariyerinin ardından Fenerbahçe'de de ilk asistini Dzeko'ya yaptı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, ligdeki puanını 6'ya yükseltti. Samsunspor, 1 puanda kaldı.

Fenerbahçe, hafta arasında UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off'unda Twente ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ardından ligde Başakşehir ile karşılaşacak. Samsunspor ligde bir sonraki hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak.

FRED VE CENGİZ SAHNE ALDI

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun 2. haftasında Yılport Samsunsspor'a konuk olan Fenerbahçe'de yeni transferleri Fred ile Cengiz Ünder ilk kez formayı giydi.

Trendyol Süper Lig'ine 11 yıl sonra yeniden yükselen Yılport Samsunspor, sahasındaki ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaştı.

Lige EMS Yapı Sivasspor beraberliği ile başlayan kırmızı-beyazlılar, 11 yıl sonra sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanmak istiyor.

Kırmızı-beyazlıların teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, EMS Yapı Sivaspor maçında ilk 11'de şans verdiği Marius yerine Laura'yı ilk 11'e aldı.

Trendyol Süper Lig'de gecenin diğer karşılaşmasında;

MKE Ankaragücü 1-1 Adana Demirspor

TFF 1. Lig'de gecenin karşılaşmasında;

Eyüpspor 2-0 Kocaelispor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler