Sanayi Bakanından Ahilik Haftasına destek arayışı

Sanayi Bakanından Ahilik Haftasına destek arayışı

Sanayi ve Ticaret Bakanından Ahilik Haftası için destek arayışı.

Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Sanayi Bakanı Nihat Ergün’ü makamında ziyaret etti. Salı günü gerçekleştirilen ziyarette Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin de bulundular.

Sanayi Bakanı Nihat Ergün’ün hayli sıcak karşıladığı heyet ile oldukça samimi bir sohbet gerçekleştirdiği öğrenildi. Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Başkan Karadeniz’in Bakan Ergün’ü Ekim ayında gerçekleştirilecek “Ahilik Haftası etkinliklerine” davet ettiği öğrenildi. Başkan Karadeniz’in bu davetle birlikte düzenlenecek olan etkinliğe bakanlığın maddi desteğini de istediği öğrenildi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün Başkan Osman Karadeniz ve beraberindekilerinin taleplerini yerine getirmek için gayret göstereceği ve Ahilik Haftası etkinliklerine de önemli bir mazeret çıkmadığı takdirde birinci gün Kırşehir’de ikinci gün de Çankırı’da katılabileceğini belirttiği edinilen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler