Sandıktan işadamı Hüseyin Filiz çıktı

Sandıktan işadamı Hüseyin Filiz çıktı

Ak Parti Çankırı milletvekili aday adayları için İl Teşkilatının gerçekleştirdiği temayül yoklamasından işadamı Hüseyin Filiz birinci çıktı.

Ak Parti Çankırı teşkilatlarının aday adayları ile ilgili olarak yaptıkları temayül yoklamasının galibi işadamı Hüseyin Filiz oldu.

Bölge milletvekilleri Dr. Nurettin Akman, Suat Kınıklıoğlu ve İl eski başkanı Av. İdris Şahin'in girmediği oylamada 5 aday adayı yarıştı.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre bugün 100. Yıl Kültür Merkezinde yapılan oylamada ilk sırayı işadamı Hüseyin Filiz (199) alırken, ikinci sırayı Ebru Diker Yılmaz (108), üçüncü sırayı Çiğdem Pekiner (88), 4. sırayı Lütfi Tuğlu (62) ve son sırayı da İbrahim Akman (39) aldı. 92 oy geçersiz sayılırken bu oylardan 72 tanesinin tek seçenekli (Hüseyin Filiz) olduğu öğrenildi. Kurallara göre her delegenin iki tercih yapmak zorunluluğu var. Katılımın beklenen düzeyde olmaması da gelen bilgiler arasında

Haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre Umre ziyareti için Suudi Arabistan'da olan işadamı Hüseyin Filiz, temayül yoklaması için sabah erken saatlerde Ankara'ya oradan da Çankırı'ya geldi.

temayul-oylama-resim-03.jpg

ÇANKIRI HALKININ ADALETİ GERÇEKLEŞTİ
SIRADA GENEL MERKEZİN ADALETİ VAR!

Hüseyin Filiz, "Sonuçları daha farklı tahmin ediyordum. Öncelikli olarak iptal edilen oyların tamamında Hüseyin Filiz yazıyordu. Genel Merkez çift isim tercih belirtmesi yapılsın demiş. Ancak biz bunu bugün öğrendik. İktidar partisinin salonu böylesi boş olmamalıydı. Katılım çok düşüktü. Bu beni üzdü. 758 delegenin tamamı tercihini ortaya koymalıydı. Delegenin yarısından fazlası oylamaya katılmadı."

Kesin aday tespitine giden süre ile ilgili olarak da "Bölgede anketler yapılacak. Bugünkü oylama Çankırı halkının adaleti. Sıra şimdi Genel Merkezin adaletinde" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler