Şanlıurfa'da korkunç kaza: 4 kişilik aile yok oldu

Şanlıurfa'da korkunç kaza: 4 kişilik aile yok oldu

Şanlıurfa'da, bayram tatili dolayısıyla Malatya'ya giderken kaza yapan polis memuru Batuhan Akar ile araçta bulunan eşi Halime, oğlu Tunahan ile kızı Umay hayatını kaybetti.

ŞANLIURFA'da, bayram tatili dolayısıyla Malatya'ya giderken kaza yapan polis memuru Batuhan Akar ile araçta bulunan eşi Halime, oğlu Tunahan ile kızı Umay hayatını kaybetti.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Şanlıurfa-Adıyaman kara yolunun Arıkök Mahallesi yakınlarında, sürücüsü Batuhan Akar’ın kontrolünden çıkan 44 BA 255 plakalı otomobil, yolun karşı şeridine geçip İ.H.Y. idaresindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Otomobil sürücüsü ile araçtaki eşi Halime, oğlu Tunahan (7) ile kızı Umay (3) kaldırıldıkları Bozova Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.

BAYRAM İZNİNE ÇIKMIŞTI

Akar’ın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru olduğu öğrenildi. Ailenin bayram tatilini geçirmek için Şanlıurfa’dan Malatya’ya gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile Bozova Kaymakam İbrahim Halil Yeşilyurt olay yerine gelerek inceleme yaptı.

sanliurfa-kaza-4-olu-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler