Şanlıurfa'da özel araç sulama kanalına uçtu! 4 çocuk öldü, anne ve bir çocuk kayıp

Şanlıurfa'da özel araç sulama kanalına uçtu! 4 çocuk öldü, anne ve bir çocuk kayıp

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen otomobildeki 5'i çocuk 6 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı. Yapılan arama sonucunda 4 çocuğun cesedine ulaşıldı. Anne ve bir çocuğun arama çalışması ise devam ediyor.

Feci kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Viranşehir karayolunun 15'inci kilometresinde, kırsal Ulubağ Mahallesi'nde meydana geldi.

Misafirlikten dönen baba Hasan Çetin'in (38) kullandığı ve içerisinde eşi Özlem (31) ile çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm'ün (1) bulunduğu 31 B 7008 plakalı otomobil, sürücüsüsün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu DSİ'ye ait, yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu.

4 KARDEŞİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Otomobildeki İbrahim (4), Ecem (5), Aysun (9), ve Asmin Çetin'in (11) cansız bedenine ulaşıldı. Otomobil vinç yardımıyla sudan çıkarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan anne Özlem ve oğlu Müslüm Çetin (1) için ise çalışmalar sürdürülüyor.

Öte yandan, gözyaşlarının sel olduğu kazada yaşamını yitiren 4 kardeşin cansız bedeni, olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekiplerince Adli Tıp Kurumu'nun morguna, ayağında kırık olduğu bildirilen araç sürücüsü Hasan Çetin, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler