'Sarallar operasyonu' ile gözaltına alınanlar adliyeye sevkedildi

'Sarallar operasyonu' ile gözaltına alınanlar adliyeye sevkedildi

24 Aralık 2021 tarihinde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan "Sarallar çetesi" bugün adliyeye çıkarıldı.

Sarallar suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında örgüte ait olduğu belirtilen villaya baskın düzenlendi. Gözaltına alınan örgüt lideri Barış Saral ile Aziz Saral'ın aralarında olduğu toplam 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.

'Sarallar'a operasyon: Adliyeye sevk edildiler

"Sarallar" olarak bilinen suç örgütüne yönelik 24 Aralık Cuma günü operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında suç örgütü lideri olduğu belirtilen Barış Saral ile Aziz Zaral'ın dahil olduğu toplam 13 şüpheli gözaltına alındı.

'Sarallar'a operasyon: Adliyeye sevk edildiler

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinde dijital materyaller ve mağdurların ifadesi doğrultusunda, Büyükçekmece’de örgüt üyesinin kaldığı villada yapılan aramalarda; 89 adet büyük boy hint keneviri, 34 adet küçük boy hint keneviri, 9 kilo 384 gram uyuşturucu madde, 1 adet terazi, uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan sera malzemeleri, gübre ve derece ölçerler ve bitki yetiştirmek için haftalık takip çizelgesi ele geçirildi.

'Sarallar'a operasyon: Adliyeye sevk edildiler

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde sergilendi. Gözaltına alınan örgüt lideri Barış Saral ile birlikte Aziz Saral ve 11 şüpheli Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler