Saray'dan para alıp 'parti kuran' kim?

Saray'dan para alıp 'parti kuran' kim?

Meclis’te bütçe görüşmelerinde AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Cora, Saray’dan para alarak bir parti kurulduğunu iddia etti.

Meclis'te bütçe görüşmelerine AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Altay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun "10 bin dolar rüşvet" iddiasını gündeme getirince AKP’li Cora’dan çarpıcı bir karşılık geldi.

Cora, Saray'dan para alarak bir parti kurulduğunu iddia etti. CHP'li Engin Altay'ın 10 bin dolar rüşvet alan vekil tartışmasını gündeme getirmesi üzerine Cora da, "Saraydan para alıp da parti kuran kimdi? Onu açıklayın!" dedi.

TBMM Başkanlığı bütçesi görüşülürken AK Partili Salih Cora ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasındaki tartışma sırasında, bir itiraf geldi. O itiraf tutanaklara şöyle girdi:

Engin Altay (CHP): 10 bin dolar rüşvet alan milletvekili kimdir? Bu Türkiye'de gelmiş geçmiş yaşayan bütün milletvekillerini itham altında bırakan bir tablodur.

Salih Cora (AKP): Saraydan para alıp da parti kuran kimdi? Onu açıkla yın!

Mehmet Bekaroğlu (CHP): Yani o bunu aklıyor, öyle mi?

Cora: Onu açıklayın!

Altay: Sen utanmıyor musun? 10 bin dolar alan milletvekili belki de sensin!

Cora: Sen utanmıyor musun?

Altay: Belki de sensin!

Cora: Utanmıyor musun saraydan…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler